JUBILARNO 10. SERBIA FASHION WEEK IZDANJE

COVER April 2018

Jubilarno deseto izdanje Serbia Fashion Weeka biće održano od 24. do 29. aprila. Tim Serbia Fashion Week-a priprema velika iznenađenja povodom ovog jubileja, a između ostalih, velika novina ogleda u se lokacijama koje će modu predstaviti na nesvakidašnji način. Specijalno otvaranje Serbia Fashion Week-a biće održano u Dunavskom parku, alternativna moda biće prikazana u Kineskoj četvrti, u SKC Fabrici, revijalni deo je i ove godine smešten u Kongresni centar Master Novosadskog sajma, dok će zatvaranje biti održano u Srpskom narodnom pozorištu.

Otvaranje Serbia Fashion Week-a predstaviće pravu umetničku bajku. Uz učešće 150 manekena obučenih u modele dizajnera koji stižu iz 30 različitih zemalja sveta među kojima će biti najznačajniji svetski, regionalni i domaći modni kreatori, Serbia Fashion Week će pokloniti novosađanima i svim modnim sladokuscima iz regiona i Evrope veče za pamćenje. Dunavski park koji će biti otvoren za sve posetioce biće pretvoren u jednu od najvećih modnih pisti Evrope a specijalni efekti i scenografija učiniće ga čarobnim.

Zatvaranje ovog internacionalnog festivala mode i umetnosti biće upriličeno u Srpskom narodnom pozorištu kada će svoje modele ali i svojevrstan performans predstaviti jedna od najvećih modnih kreatorki na svetu čije će ime uskoro biti objavljeno. Kako njene revije i čitav umetnički koncept predstavljaju veliki produkcijski poduhvat za svaku organizaciju, SNP biće savršen prostor za ovaj ekstravagantan i nezaboravan događaj.

Zapratite našu Facebook stranicu i budite u toku sa najnovijim Serbia Fashion Week vestima.