O Showroom-u / Prijava

Serbia Fashion Week organizuje showroom i pop-up store koji su namenjeni kako profesionalcima tako i široj publici.

Showroom je privilegovano izložbeno mesto za dizajnere koji prikazuju svoju kolekciju na Serbia Fashion Week pisti, kreatore modnih dodataka i dizajnere kapsularnih kolekcija koje se ne prezentuju na pisti da predstave svoju kolekciju novinarima, kupcima, blogerima i stilistima. Tu dizajneri mogu da se sastanu sa kupcima i novinarima radi davanja intervjua.

Pop-up store omogućuje modnim preduzetnicima da prodaju kako svoje sadašnje, tako i prethodne kolekcije tokom uzbudljivog modnog festivala Serbia Fashion Week. Ovaj prostor je dostupan uz nadoknadu i na bazi “first come first served„.

Iz godine u godinu, Serbia Fashion Week Showroom postaje sve posećeniji i priznatiji od strane domaćih i stranih posetilaca ove manifestacije. Kroz Serbia Fashion Week, kao i Showroom, je tokom prethodnog izdanja prošlo oko 30 000 posetilaca, odnosno potencijalnih kupaca.

Predstavljanje Vaše kolekcije i vrednog rada na ovaj način može biti vrlo efektno i produktivno iz više razloga:

– Internacionalni festival mode i dizajna, Serbia Fashion Week, zvanično je peti fashion week po veličini i značaju u Evropi, kao i najveće modno dešavanje u jugoistočnoj Evropi;

– Showroom Vam omogućava da ostvarite prodaju i lično osvojite nove mušterije;

– Učesnicima Showroom-a pruža se prilika pravljenja foto editorijala sa njihovim kolekcijama;

– Taktička pozicija ovog izložbenog prostora je takav da svaki Serbia Fashion Week posetilac obavezno prolazi kroz Showroom i na taj način bolje se upoznaje sa Vašim radom;

– Serbia Fashion Week, kao i samom Showroom-u, prisustvuju neka od najvećih svetskih modnih imena, kao i članovi medijskih kuća iz celog sveta.

U Showroom-u mogu učestvovati svi talenotavi umetnici – bili oni modni kreatori ili dizajneri nakita, sa starom ili novom kolekcijom, afirmisani i neafirmisani.

Svi su dobrodošli prijavom na e-mail adresu:

[email protected]

Za dodatne informacije, slobodno kontaktirajte sa nama.

Showroom ponuda, novembar 2018:

SHOWROOM ponuda 2018