LEPA COUTURE NAPRAVILA PRAVU RUSKU BAJKU NA NEDELJI MODE U SANKT PETERBURGU

Na Nedelji mode u Sankt Peterburgu koja je trajala od 5. do 8. oktobra, Srbiju i Serbia Fashion Week predstavila je jedna od domaćoj publici omiljenih dizajnerki, Lepa Couture. Raskošne haljine i fantastičnu kolekciju ruska publika je dočekala sa oduševljenjem a čestitke i sjajne kritike pristižu i dalje sa svih krajeva sveta.

Posredstvom Serbia Fashion Weeka, Lepa je dobila poziv da se prvi put predstavi ruskoj mondnoj sceni te je izradila specijalnu liniju samo za ovu priliku koja nosi naziv „Krasivaja“. U pitanju je pažljivo rađeni ručni rad koji dodatno obogaćuje svaku kreaciju ove dizajnerke, a ideja je da se dodatno istakne ženska lepota.

Želeći da prenese odlične utiske o Rusiji i Sankt Peterburg Fashion Week-u, Lepa je izjavila:

“Srećna sam što sam predstavnik svoje zemlje i Serbia Fashion Week-a u Sankt Peterburgu. Nisam očekivala takvu reakciju s obzirom da ljudi ovde ne poznaju moj rad ali sam veoma srećna kako su i sa kojim oduševljenjem reagovali na sve! Kolekcija se zove Krasivaja a oni su je nazvali Ruska bajka.”

Serbia Fashion Week, jedina licencirana Nedelja mode u Srbiji i najveći modni događaj u Jugoistočnoj Evropi biće održan od 20. do 26. novembra, dok će Serbia Fashion Awards biti održan 27. novembra ove godine. Uz učešće više od 50 kreatora iz celog sveta, Novi Sad će imati priliku da ugosti i jednu od najvećih modnih zvezda na svetu.  Za više informacija, pratite sajt i društvene mreže Serbia Fashion Week-a.