SERBIA FASHION WEEK NAGRAĐEN ZA NAJBOLJI DOGAĐAJ U KONGRESNOM CENTRU MASTER

SERBIA FASHION WEEK NAGRAĐEN ZA NAJBOLJI DOGAĐAJ U KONGRESNOM CENTRU MASTER

Sinoć, u okviru Sajma turizma tokom “Večeri šampiona”, služba ocene kvaliteta dodelila je Serbia Fashion Week-u prestižno priznanje za “Najbolji događaj u Kongresnom centru Master za 2016. godinu”.

Tokom uspešne saradnje sa Kongresnim centrom Master, Serbia Fashion Week svake godine ugosti preko 30 000 posetilaca koji uživaju u različitim segmentima mode kao što su revije nekih od najvećih modnih imena sveta, takmičenje mladih talenata, evropsko takmičenje mladih talenata, dodela nagrada Serbia Fashion Awards, edukativni seminari i konferencije, Design Week, ShowRoom i drugi.

Povodom priznanja za “Najbolji događaj u Kongresnom centru Master”, predsednica Serbia Fashion Week-a, Svetlana Horvat izjavila je:

“Dobiti nagradu za „Najbolji dogadjaj u 2016. godini“ Kongresnog centra Master Novosadskog sajma,  predstavlja pre svega veliku čast za nas. Ova Nagrada je dokaz da se rad, trud i posvećenost poslu prepoznaju i  vrednuju. Rasli smo kao manifestacija, upravo na Novosadskom Sajmu, gde smo od 2500 posetilaca na samim počecima stigli sada do 30 000 posetilaca i po statistikama postali PETA najveća Nedelja mode u Evropi i mesto koje je na mapi „must be there“  dizajnerima iz svih zemalja Evrope. Veliku zahvalnost dugujemo Gradu Novom Sadu koji je prepoznao potencijal ovog festivala na samom početku, kao i svim našim poslovnim partnerima. Svakako naš najveći i najznačajniji partner jeste Kongresni centar Master Novosadskog sajma bez čije podrške sve ove rezultate ne bi bilo moguće ostvariti.  Uz želju da  u narednim godinama budemo još bolji i veći i da zajedničkim snagama jačamo ovaj festival, zahvaljujem se Novosadskom  Sajmu i Kongresnom centru Master na ovoj prestižnoj Nagradi.”

Internacionalni festival mode i dizajna, Serbia Fashion Week jedina je licencirana Nedelje mode u Srbiji i ujedno najveća modna manifestacija u Jugoistočnoj Evropi. Serbia Fashion Week beleži najekspanzivniji rast posetilaca i učesnika u Evropi, a do sada je ugostio dizajnere, medije i agencije iz 30 različitih država sveta, kao i neke od najvećih modnih zvezda kao što su Anna Fendi, Eymeric Francois, Donald Potard, Arrey Kono, Ozlem Suer i mnogi drugi.  Nacionalna komora za modu Srbije i Serbia Fashion Week imaju do sada potpisane  ugovore o saradnji sa 26 Nedelja mode širom sveta, te je posredstvom Srpske nedelje mode više od 50 dizajnera predstavilo svoje kolekcije na najznačajnijim svetskim Nedeljama mode kao što su New York Fashion Week, Paris Fashion Week, Milan Fashion Week i mnogim drugim.

Ovogodišnje novembarsko izdanje Serbia Fashion Week-a biće održano od 20. do 26. novembra, dok će svečana dodela nagrada, Serbia Fashion Awards, biti održana 27. novembra. Uz učešće više od 50 kreatora iz celog sveta, Novi Sad će imati priliku da ugosti i jednu od najvećih modnih zvezda na svetu. Za više informacija, pratite sajt i društvene mreže Serbia Fashion Week-a.