SPOJ TRADICIONALNOG I MODERNOG- Mladen Milivojević Baron

Revija Mladena Barona uvek je priča za sebe. Ovaj istaknuti srpski dizajner zahvaljujući svojoj skromnosti, samokritičnosti i predanom radu, dugi niz godina uspeva da ostane u samom vrhu domaće modne scene.

Tradicionalna muška elegantna odela u  crnoj boji, sa belim strukiranim košuljama i ešarpama jarkih nijansi kao aksesoarom predstavljaju jedan od najprepoznatjivijih znakova ovog kreatora.

Kreacije za najmađe, ali i one najsatrije, preko urbanih i modernih modela za mlade devojke i momke približavaju modu svakodnevnim potrebama i željama.

Raskošne i glamurozne haljine, na kojima preovladava štras, čipka, drago kamenje i pastelne boje čine da se svaka žena oseti kao princeza iz bajke, koju nam Baron svaki put predstavi na njemu svojstven način. I u novoj kreaciji poseban akcenat stavljen je na venčanja, te su tako pojedini modeli osim vrhunskog kroja i najfinijih materijala imali posebne krune i nakit dizajniran samo za specijalne prilike.

Duh stare Vojvodine i spoj tradicionalnog i modernog, i ovoga puta su učinili da revija Mladena Barona bude propraćena gromoglasnim aplauzima i pohvalama.

T.Mitić

Foto: SFW by M.Ristić