KLASIKA KOJA ŽIVI ZAUVEK – Marija Šabić

U poslu kojim se bavite možete biti najbolji samo ukoliko ga volite. Večerašnjoj publici koja je na oktobarskom Serbia Fashion Week-u, imala tu privilegiju da prisustvuje reviji jedne od naših najpoznatijih kreatorki Marije Šabić, bilo je jasno da je ova dizajnerka sav svoj trud i rad, kao i celokupno životno zalaganje na ovaj ili onaj način posvetila modi.

Elegantni i prefinjeni ženski modeli od najfinije čipke, kao i vrhunska izrada svrstavaju ovu kreatorku u red onih koji svoje uspehe opravdavaju u svakom pogledu.

Haljine na jedno rame, inspirisane ženom i njenim likom, sa dubokim šlicevima i polukružnim  visoko sečenim obodima oko struka i leđa, ukrašene elegantnim draguljima i kamenjem, dočaravaju glamur i stil u najboljem smislu te reči.

Klasični krojevi sa detaljima poput muške kragne svakako jesu pozitivne inovacije , zbog kojih ova kreatorka dobija nagrade i priznanja najeminentnijih ljudi njene branše. Klasika je ono što se može izmestiti iz vremena i prostora u trenutku u kojem nastaje. Ona živi zauvek.

T.Mitić

Foto: SFW by D. Žigić