GRACIOZNOST I PREFINJENOST – Milena Radović

Industrija dizajna i čitavog fashion i beauty sveta, zasniva se na originalnosti i vlastitom pečatu koji svaki uspešan dizajner treba da utka u svoje modele. Posebnost i prilikom same revije, tj. performansi i prisutnost koreografija  i određene priče koja teče, svakako da doprinose ugledu dizajnera.

Reviju naše kreatorke Milene Radović otvorila je balerina koja je pistom lebdela pre manekenki. Ovaj potez pozdravljen je velikim aplauzom publike, koja je sa nestrpljenjem  i u odličnom raspoloženju dočekala nove modele Milene Radović.

Jednostavne haljine i kaputi živopisnih boja, od jarko zelene, preko jorgovan ljubičaste do pink roze uneli su život i trenutak prolećnog buđenja u modele ove kreatorke. Materijali i nešto širi krojevi, koji svakoj ženi dobro pristaju doprinose udobnosti i nosivosti kolekciji, što naposletku i jeste najbitnije.

Sposobnost da u jednu kolekciju uvrstite jednostavnost i visoku prefinjenost koja se najčešće ogleda u dugačkim crnim haljinama sa krznom kao neizostavnim dodatkom, svrstava vas među asove vaše profesije. Mileni Radović koja kroz svoje modele slavi život, to svakako polazi za rukom.

T.Mitić

Foto:  SFW by D. Žigić