O showroom/ prijava

Serbia Fashion Week organizuje showroom i pop-up store koji su namenjeni kako profesionalcima tako i široj publici.

Showroom je privilegovano mesto za dizajnere koji prikazuju svoju kolekciju na pisti SFW, kreatora aksesoara i dizajnera kapsularnih kolekcija koje se ne prezentuju na pisti, tako da im showroom daje priliku da izlože svoju kolekciju novinarima, bajerima, blogerima i stilistima. Tu dizajneri mogu da se sastanu sa bajerima i novinarima radi davanja intervjua.

Pop-up store omogućuje modnim preduzetnicima i biznismenima da prodaju njihovu sadašnju i prošlu kolekciju tokom uzbudljivog modnog festivala Serbia Fashion Week. Ovaj prostor je dostupan uz nadoknadu i na bazi “first-come-first-served”.

Iz godine u godinu, Showroom Nacionalne nedelje mode postaje sve posećeniji i priznatiji od strane, ne samo domaćih, nego i posetilaca koji dolaze sa svih strana sveta. Kroz SFW, kao i Showroom, tokom prošlog izdanja, prošlo je oko 30 000 posetilaca, odnosno potencijalnih kupaca.

 

Predstavljanje Vaših kolekcija i vrednog rada na ovaj način može biti vrlo efektno i produktivno iz više razloga:

– Internacionalni festival mode i dizajna, Serbia Fashion Week, zvanično je peti Fashion Week po veličini i značaju u Evropi i najveće modno dešavanje u Jugoistočnoj Evropi;

– Showroom Vam omogućava da ostvarite prodaju i lično osvojite nove mušterije;

– Učesnicima Showroom-a pružiće se prilika da se sa njihovim kolekcijama naprave foto editorijali;

– Lokacija Showroom-a tokom Serbia Fashion Week-a je takva, da svaki posetioc SFW-a obavezno prolazi kroz Showroom i na taj način se bolje upozna sa Vašim radom;

– Nacionalnoj nedelji mode, kao i samom Showroom-u prisustvovaće neka od najvećih svetskih modnih imena, kao i medija koji dolaze sa svih strana sveta.

Takodje zelimo da Vas obavestimo o novostima koje su od velikog značaja za ovogodišnji Showroom, a to su činjenice da cemo saradjivati sa buyerima:

  • L Appart – Jedna od najvećih i najznačajnijih showroom kompanija iz Pariza
  • The GLOBE-trotting – predstavnici velikih globalnih buyera kao što su: ABC, Fortnum&Mason, Selfridges, Galerie Lafayette, Gum, El Palacio de Hierro, Eleven Montecarlo, Lamert
  • Company- PAVILJON Ltd– je kompanija koja ima dva maloprodajna showroom objekta gde želi da plasira i kolekcije modnih kreatora iz Srbije, kao i na online store platformi: https://www.paviljons.com/en/

 

U Showroom-u mogu učestvovati svi talenotavi umetnici bili oni modni kreatori ili dizajneri nakita, sa starom ili novom kolekcijom, afirmisani i neafirmisani.

Svi su dobrodošli prijavom na e-mail adresu:

SHOWROOM.SERBIASFW@GMAIL.COM

Za dodatne informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.