Philippe Angelotti specijalni gost na „Serbia Fashion Week“-u

Na aprilskom Serbia Fashion Week-u Filip Anđeloti će biti speciajlni gost i vodiće Okrugli sto pod nazivom Kako komunicirati u cilju stvaranja uspešnog brenda?

Filip Anđeloti je jedan od najostvarenijih menadžera u Francuskoj u oblasti odnosa sa javnošću i komunikacije. Karijeru je započeo kao PR menadžer legendarnog supermodela Katuše, prve crne muze Iva Sena Lorana. Potom je radio kao menadžer komunikacija na globalnom nivou za neke od najpoznatijih francuskih modnih kuća i kuća visoke mode, uključujući Emanuela Ungara, Zuhaira Murada, Stefana Rolana, Karvena i Žana Luja Šerera.
Filip Anđeloti će tokom okruglog stola razgovarati sa dizajnerima i savetovaće ih kako da na najbolji mogući način plasiraju svoj brend na zahtevno tržište mode, otkriće koji su to najbolji načini komunikacije u modnoj industriji. Osim gospodina Anđelotija, okruglom stolu će prisustvovati i Raži Barakat(stručnjak u prodaji za Srednji Istok) i Kristof Briolin (stručnjak u prodaji za Rusiju, Azerbejdžan i Kazahstan).

Za svakog dizajnera, nakon što da svoje stručno mišljenje vezano za najbolje tržište na koje treba da se plasiraju vaše kreacije, gospodin Filip Anđeloti na sledeću jesenju ediciju SFW dovesti bajere za svakog pojedinačnog dizajnera sa već unapred utvrđenog najpogodnijeg tržišta.